• 10/05/2022 - In de Buurt Delft 0 Opmerkingen
  Kleine wasjes, grote wasjes: dit is één van de oudste bedrijven in Delft

  Als je via het Noordeinde Delft binnenkomt of uitgaat, kom je er geheid langs: het Wasmachinehuis. Achter de deuren schuilt een bedrijf met een rijke geschiedenis, die teruggaat tot de tijd dat mensen hun was op een héél andere manier deden. “Er zijn klanten die al sinds de oprichting bij ons komen.”

  Lees meer
 • 05/04/2022 - Wasmachinehuis 0 Opmerkingen
  Paas Winactie!

  We kunnen het niet ontkennen.. We hebben er met smart op zitten wachten dit jaar: het  voorjaar! En omdat het zonnige weer (hopelijk snel) weer in aantocht is, dachten we dat vast te vieren met een leuke Paas winactie.

  Lees meer
 • 01/03/2022 - Wasmachinehuis 0 Opmerkingen
  Voor- en nadelen van de 3 zelfreinigende ovenfuncties

  Je zucht. Wéér vindt je aangekoekte melk onder in je combi-oven. Je kan het blijven zeggen, maar het lijkt toch een moeilijk concept. Schoonmaken wordt poetsen, poetsen wordt schrobben. Dat moet toch anders kunnen?

  Lees meer
 • no frost, low frost, vriezer, koel-vriescombinatie, vriezer, problemen, vriest niet, ontdooien, rijps
  25/08/2021 - Wasmachinehuis 0 Opmerkingen
  Ontdooien of niet ontdooien: low-frost VS no-frost

  Het ontdooien van de vriezer is voor veel van ons niet bepaald een favoriet klusje. Hoewel het maar 1 à 2 keer per jaar hoeft te gebeuren, komt het nooit helemaal goed uit en het geeft vaak wat gedoe. Precies om deze reden hebben we over de afgelopen jaren steeds meer klanten over de vloer gehad met de vraag voor een no-frost koelkast. “Deze hoef je toch nooit meer te ontdooien? Dat vonden wij zo ideaal.” Spoiler-alert: hier zit een nuance in! In deze blog gaan we daarom wat dieper in op het verschil tussen een low-frost en een no-frost vriezer, onze bevindingen in problemen met vriesprestatie en hoe een korte tip om je apparaat goed te onderhouden.


  Lees meer
 • inductie, elektrisch koken, gaskookplaat, inductiekookplaat, keramisch, keramische kookplaat, mileu, koken, kookplaat, wasmachinehuis, witgoed, apparatuur, keuken apparatuur, delft
  04/08/2021 - Wasmachinehuis 0 Opmerkingen
  Is koken op inductie echt beter?

  Koken, de een doet het wellicht liever dan de ander, maar aan het einde van de dag kunnen we er vaak toch niet omheen. Of het nu gaat om een simpele maaltijd of een uitgebreid familiediner, je wilt gewoon graag dat je kookplaat met je meewerkt. We merken dan ook dat het vaak toch lastig is voor mensen om de juiste kookplaat uit te kiezen wanneer ze ons Wasmachinehuis bezoeken. Er zijn immers zo veel mogelijkheden! Laten we die mogelijkheden vast een beetje inperken door te beginnen bij de eerste stap: ga je voor gas, inductie of keramisch?

  Lees meer
 • 01/03/2021 - Djarana Taihitu 0 Opmerkingen
  Het nieuwe energielabel, wij nemen je bij de hand

  “Hee, mijn wasmachine is ineens een stuk minder zuinig! Hoe kan dat nou?” Gelukkig is dit niet helemaal waar, maar het is begrijpelijk dat er wat verwarring kan ontstaan over het verbruik van uw witgoed. Met ingang van deze maand zijn de energielabels namelijk gewijzigd. Wij nemen u in deze blog daarom graag bij de hand in de hoop zoveel mogelijk vraagtekens bij u weg te kunnen nemen.

  Lees meer
 • Kerstpuzzel, december, puzzel, Bosch, Siemens, rebus, win, shoptegoed, Wasmachinehuis, decemberactie, actie, december
  20/12/2020 - Wasmachinehuis 0 Opmerkingen
  December puzzel actie!

  Het 3e laatste deel van de December puzzel actie! Weet jij de rebus te ontcijferen en hiermee de December boodschap van Bosch & Siemens compleet te maken?

  Lees meer
 • heldenactie, held, actie, wasmachinehuis, wasmachine, koffiezetter, covid-19, corona, miele, koffiemachine, lokaal, Delft,
  22/05/2020 0 Opmerkingen
  Heldenactie: verhalen over lokale helden.

  In de afgelopen maand hebben wij via de mail verschillende verhalen mogen ontvangen waarin lokale helden werden genomineerd door kennissen, vrienden of mensen wiens paden voorheen niet eerder hadden gekruist. Zoveel verschillende interpretaties van een held met ieder hun eigen heldendaad waardoor wij op onze beurt weer geïnspireerd konden worden. Uiteindelijk hebben we voor u een selectie van 5 verhalen gemaakt waarin we u meenemen in de verhalen over deze lokale helden.

  Lees meer
 • 19/04/2020 0 Opmerkingen
  Delftse Heldenactie!

  We hebben in de afgelopen weken met zijn allen ons hele leven op zijn kop moeten zetten. In de nieuwe COVID-19 samenleving, waar social distancing de nieuwe norm is, hebben veel van ons een hoop concessies moeten doen, dingen in moeten leveren en moesten sommige van ons ineens heel wat sneller gaan lopen. We hebben veel verschillende verhalen over zogenoemde "helden" gehoord, maar wat maakt nou echt een held? Wij hebben daar bij Wasmachinehuis onze eigen interpretatie aan gegeven en besloten dat zo'n held het wel verdiende om even in het zonnetje gezet te worden!

  Lees meer

Wasmachinehuis
Noordeinde 54
2611 KJ  Delft

Kvk: 64027953 
Btw: NL855493252B01
Bank: NL98RABO0383485851

Telefoon 
 015-2120424

Email 
 info@wasmachinehuis.nl

Social media

 Wasmachinehuis

 Wasmachinehuis

Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:30

Dinsdag 09:30 - 17:30

Woensdag 09:30 - 17:30

Donderdag 09:30 - 17:30

Vrijdag 09:30 - 17:30

Zaterdag 09:30 - 16:00