Service en reparaties door het Wasmachinehuis in Delft

Helaas hebben apparaten die we het meest gebruiken vaak de gewoonte om te protesteren wanneer we ze het hardste nodig hebben. U komt net terug van vakantie met een berg wasgoed of u heeft het aankomende weekend een feestje waar u veel vaat aan gaat over houden. Het Wasmachinehuis streeft ernaar u op een volgende werkdag al te kunnen verblijden met een huisbezoek om de problemen op te lossen.

service met een hoofdletter s

Het wasmachinehuis is 6 dagen per week telefonisch bereikbaar. Wanneer u belt krijgt u direct een medewerker aan de lijn, u hoeft dus niet eindeloze keuzemenu’s te doorlopen! Wij streven ernaar om u binnen 24 uur van dienst te zijn. Door onze ervaren en servicegerichte monteurs worden jaarlijks zo’n 5000 reparaties aan allerlei soorten witgoed uitgevoerd, u kunt er dan ook vanuit gaan dat er door een getraind oog naar uw apparaat gekeken wordt.

Soms moeten we onderdelen bestellen om het probleem te verhelpen of duurt een levering wegens overmacht iets langer dan verwacht. In dat geval bekijken we of we u kunnen helpen met een noodreparatie of mogelijk een leenapparaat afhankelijk van het soort apparaat. Afhankelijk van de situatie bieden we die laatste oplossing ook bij bestellingen van nieuwe apparaten, bijvoorbeeld als er enige levertijd is. Wij zullen te allen tijde uw belangen ter harte nemen.

Heeft de reparatie van uw wasmachine door levertijd van onderdelen een langere wachttijd. U kunt met uw was en zeep bij ons terecht! Wij stellen  tijdens onze openingstijden een machine beschikbaar waarmee u bij ons in de showroom kan wassen en drogen. U kunt even de stad in terwijl de machine draait, of onder het genot van een kop koffie rustig in onze showroom wachten/werken. Deze service is beschikbaar voor al onze klanten die door omstandigheden langer moeten wachten op de reparatie of levering van een wasmachine door ons. 


Waarmee kunnen we u helpen?

Uitgebreide service bij bezorging

Wanneer u bij ons uit de showroom koopt maken wij direct een afspraak met u. 

Service van het Wasmachinehuis betekent: 


bezorgen op iedere etage tot 4 hoog zonder lift;


het afvoeren van het oude apparaat;


het nieuwe apparaat, geplaatst, aangesloten en getest achterlaten; en


het verpakkingsmateriaal van het nieuwe apparaat mee terug.

Onze monteurs hebben een mobiele pinapparaat bij zich voor de betaling.

Haal losse onderdelen bij het Wasmachinehuis in Delft

Wij verkopen ook losse onderdelen voor huishoudelijke apparaten. Om u zo goed en snel mogelijk te helpen met het vinden van het juiste onderdeel voor de reparatie aan uw apparaat, hebben wij de volgende gegevens van het type-plaatje nodig:

Wasmachinehuis
Noordeinde 54
2611 KJ  Delft

Kvk: 64027953 
Btw: NL855493252B01
Bank: NL98RABO0383485851

Telefoon 
 015-2120424

Email 
 info@wasmachinehuis.nl

Social media

 Wasmachinehuis

 Wasmachinehuis

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00

Dinsdag 09:30 - 18:00

Woensdag 09:30 - 18:00

Donderdag 09:30 - 18:00

Vrijdag 09:30 - 18:00

Zaterdag 09:30 - 17:00